29 Mart 2014 Cumartesi

Selam :)

Merhaba :)
Bugün biraz boş vaktim vardı . Kafamın içinde elli bin kere dönüp durdu yazma düşüncesi. 
Elim gitti geldi bilgisayarın faresine . 
Sonunda ''bana yolladığınız güzel mailleri'' düşünerek kendimi sürükledim bilgisayar başına . 
Aslında inanılmaz bir duygu , 
Yüzünü bile görmediğim insanların sadece yazdıklarımı okuyup bana ''dostum arkadaşım '' gibi oldun  her gün bakıyorum bloguna yazmış mısın demesi. 
Neyse çok uzatmayayım , sadece bilin , gönderdiğiniz güzel mailler beni yazmaya itti , onlar bana bu enerjiyi isteği verdi. 

Başta vakitsizlik en büyük nedenim olmak üzere , 
bunun dışında bazı şeyler , Kore hayranlığına dair bana tatsız gelen, doğru gelmeyen şeyler yüzünden yazmaya karşı motivasyonumu gerçekten kaybettim . İleri de düzelir mi bilmiyorum ama çaba göstereceğim . 
Çünkü blogum sayesinde tanıştım şuan burada bulunan, her biri birbirinden değerli arkadaşlarımla. 



Geçen hafta yine hastaydım . Artık alıştım . Her iki ayda bir grip oluyorum. Doktorada kapıdan çıkarken ''hadi iki ay sonra görüşürüz '' dedim ,arkamdan kahkaha atıyor .  
Kore'nin en büyük rahatlığından biri hastanelerin ,kliniklerin öğle tatiline 1-1.30'dan sonra girmeleri ve bankaların öğle tatilinde hizmet verip kapı kapatmamaları .
Hastanelerin geç yemeğe çıkması 12'de öğle saatine giren iş yerleri için.  Rahatsız olup da çalıştığı için doktora gidemeyenler için . 
Bankalar ise , eşim öğle tatilinde hizmet vermeseler küfür yerler diyor . Haha . 
Tepkinizi yesinler :)

Noah filmi Türkiye'de gösterime girdi mi bilmiyorum .  Girdi mi?
Biz onu görmeye gidiyoruz iki film kurdu :=)

Tekrar merhabalar ve iyi hafta sonları hepinize




12 yorum:

  1. Selamm ablacim , kisa da olsa senin yazilarini ozlemistim .. umarim daha cok yazarsin seni sevenler cook burada yazilarini sabirsizlikla bekleyenler onlardan biri'de benim.. cok gecmis olsun umarim en kisa zaman'da iyilesirsin :)

    cok iyimis bu uygulama keske burada da olsa oglen 12de tatile giriyorlar bir dk bile gec kalsan acil isin bile varsa almiyorlar neymis onlarin oglen arasiymis :/

    kendine dikkat et Bahar abla(yazilarini dort gozle bekliyorum(uz) ) :))

    YanıtlaSil
  2. merhaba ablacım :)
    senin sayfa ,blog ne varsa takip ediyorum.. nedendir bilmem yazdıklarını vede paylaşımlarını görünce kendimi gülümserken buluyorum :)
    Kore'de gezdiğin yerleri görünce kendim gezmiş gibi oluyorum ve adını bile duymadığım bir çok ilginç yerleri sayende görüp öğrendim:) yukarıda hasta olduğunu yazmışsın çok geçmiş olsun ^x^ blog yazmana çok sevindim kim ne derse desin sen kötü yorum yapan o bir kişiye değil seni severek takip edenleri unutma ve pes etme bize zamn ayırıp paylaşım yaptığın için çok teşekkür ederim.. <3 ...

    YanıtlaSil
  3. Yazmanıza cok sevindim. Geçmiş olsun tekrardan. Bir dönem ben de böyle olmuştum. Sürekli hasta oluyordum. O zamanlarda bir doktor arkadaşım mutlaka denize girmem gerektigini söyledi. Artık yaz kış her ay grip olduğum için o yaz 'deneyelim' diyerek hasta hasta dedigini yaptım. İnanmayacaksınız ama çok iyi geldi. Bir fırsat yaratabilirseniz bağışıklık sisteminize iyi gelecektir.
    Sinema için iyi seyirler. Bu arada o mısırlar sadece renkli mi yoksa farklı tatları mı var?
    Sizi tekrar yazarken görmek çok güzel;)

    YanıtlaSil
  4. cok gecmis olsun ablacim
    sonunda blogta bir yazi gormek beni sevindirdi
    gunlerin cok yogun geciyor biliyorum ama bu kadar uzun zaman da bizi sensiz birakma ;)
    ablacm ben yeni umreden geldim ve genis capli olarak sana ve ailene dua ettim icimden geldigince umarim hep saglikli ve mutlu bir aile hayatin olur ,iki dunya saadetiyle taclanman dileklerimle
    kendine iyi bak zencefili mutfagindan eksik etme ablacim

    YanıtlaSil
  5. cok gecmis olsun ablacim
    sonunda blogta bir yazi gormek beni sevindirdi
    gunlerin cok yogun geciyor biliyorum ama bu kadar uzun zaman da bizi sensiz birakma ;)
    ablacm ben yeni umreden geldim ve orada genis capli olarak sana ve ailene dua ettim icimden geldigince umarim hep saglikli ve mutlu bir aile hayatin olur ,iki dunya saadetiyle taclanmaniz dileklerimle
    kendine iyi bak zencefili mutfagindan eksik etme ablacim

    YanıtlaSil
  6. Çok özledim ki :)

    Ama aradan geçen zamanda kendine ayırdığın vakit bereketli geçti umarım.

    Kendine sağlığına dikkat et canım.. Sen bize lazımsın ♥ Arada iyi olduğunu tek satır yazarak da bize haber vermeyi unutma :) Kucak dolusu sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  7. Yeni yazılarını görmek sevindirici :)

    YanıtlaSil
  8. Bahar hanım merhaba.yazmaya yeniden başlamanıza çok sevindim.birde mailimi yayınladığınız için teşekkür ederim.lütfen yazmaya devam edin.sevgiler...Banu

    YanıtlaSil
  9. Abla sürekli mesaj yazmak için düşündüm sana ama bir problem vardır da ondan yazmıyordur diye sık boğaz etmek istememiştim. Abla çok özlemişim yazdıklarını okumayı yaa :)
    Çok çok geçmiş olsun :)
    Dönmene çok sevindim ^.^

    YanıtlaSil
  10. Uzun zamandır boşlukta hissediyorum. Niye, niye niye diye sordum kendime ve sonra hatırladım ki bu bloğa bakmamışım. Birbirimizi tanımasak bile benim için özelsiniz, dönüm noktamsınız. ^^
    Belki yeni şeylerle karşılaşmıyorsunuzdur diye düşünüyorum yazmayınca. Bir şey bulamazsanız ddori'yi anlatın, havayı, insanları, sorun olmayacaksa kendinizi anlatın... Bizden çok ayrı kalmayın, özlüyoruz. ^^

    YanıtlaSil
  11. merhaba , tesekkur ederim herkese guzel yorumlariniz icin :)
    misirlar , original , karamel, soganli ve peynirli oluyor . Sadece renkli degil , tatlari da oluyor .
    Yazacak birsey bulamamak degil, ise basladigim icin yazacak vaktim yok malesef .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman bulup yazmanız dileğiyle... ^^ İnşallah dinlenebileceğiniz zamanlarınız bol olur :)

      Sil

Yorumunuz onaylandiktan sonra gözükecektir