13 Nisan 2014 Pazar

telden ilk guncelleme

Türkiye'de hava durumları nasıl bilemiyorum ama Kore'ye bahar çok erken geldi.
Kiraz çiçekleri festival tarihleri dahi öne alındı .
Bütün Koreli ve burada yaşayan arkadaşlarım sosyal medya hesaplarında Kiraz çiçeklerini, altında çektikleri fotorafları ekliyorlar .
Biz gidemedik.  Gecen hafta sonu hastaydim
iyilestim ama :)


막돼 먹은 연애씨 13. Sezonu sonunda başladı ... Aylardır bu diziyi bekliyordum . Yerine bir süre yayınlanan dizi Let's eat'i de çok sevmiştim ama Yong-ae shii benim için daha bir eğlenceli nedense .
Bir çoğunuz sanırım böyle diziler ile ilgilenmez çünkü idoller yok , beyaz atlı prens ve kül kedisi hikayesi yok . Bilakis günlük hayata ,hele de modern Kore Kültürüne oldukça fazla dokundurduğunu düşünüyorum .
İlgilenenler için kısaca bahsedeyim , Yong-ae shi  30 küsür yaşında ,evde kalmış , tombik (korelilere göre şişko) , dış görünüşü yüzünden çevreden , evde kaldığı için aileden çekiyor .. Ama bakmayın böyle dediğime , acıtasyon yok . Komedimsi anlatılıyor.



Ilk defa telefonumdan blog guncellemesi yapiyorum. Kayit edebilecek miyim bilemiyorum. Eger okuyabiliyorsaniz bu postu demek ki kayit edebilmisimdir :)

hadi deneyelim bakalim . Hehe

10 yorum:

  1. diziyi merak ettiimm ^^
    burada bahar elini sallayıp sonra saklanıyor Bahar ablaa, henüz tam anlamıyla yaşayamadık ama lale devri geldiii ^^

    YanıtlaSil
  2. Tam bu zamanlarda orda olmak vardı, sakuralar inanılmaz güzel görünüyorlar ... Umarım bir gün birde ilkbaharda görme fırsatım olur :)

    YanıtlaSil
  3. Abla, dizinin isminin okunuşunu da ekleyebilir misin lütfen? İnternetten alt yazılısı var mı diye bakıcam da :)

    YanıtlaSil
  4. denedik okunuyormuş bahar : )..bakii selamlar ..

    YanıtlaSil
  5. geçen hafta Seouldeydim ve Namsan Parkta harika sakura foroğrafları çektim. hava gerçekten çok güzeldi.
    ayrıca dizi olarak şuan cunning single lady tavsiye ederim. yayında olan bir dizi.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba bahar, artık bu pempe kore dizilerinden çıkıp dediğin gibi daha gerçekçi diziler izlemek istiyorum ama nereden bulacagımı bilmiyorum. Bildiğin bir link varsa yazar mısın? İngilizce alt yazılı olsa yeter çok bunaldım pempe dünyadan renk lazım bana reeenk... =) Bu aarada istanbuldan sevgilerle aygün.

    YanıtlaSil
  7. dizinin adı rude miss young ae :) yeppudaada altyazılı var :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ama altyazılısını bulamadım :( Bir de birinci sezondan itibaren mi var acaba? Bulamadım yahu gıcık oldum arama motoruma :D

      Sil
  8. Hangi marka telefon kullanıyorsunuz ve hangi uygulama ile güncellediniz. Türkiyede bloggerin resmi uygulaması kullanılamıyorda.Alternatif varmı merak ettim.

    YanıtlaSil
  9. Blogunu yillardir okuyorum, ama yorum yazmayi pek becremem ama uzun zaman konu yazmadiginda yada okuyacak bir kitap bulamadigimda diyorum ki keske eski yazilarini silmeseydin onlari tekrar okurdum.) Isin blog yazmak degil, biliyorum ama azda yazsan yazmayi birakma lutfen:)

    YanıtlaSil

Yorumunuz onaylandiktan sonra gözükecektir