24 Aralık 2013 Salı

Çıkın çıkın gelin :p

Eşim haftada 2 gün gece vardiyasında çalışıyor ... Eskiden çok sıkılırdım o yokken .  Ama artık o gececi olduğu günler mutlaka arkadaşları çağırıp Türk gecesi yapıyorum :D

Ara ara blogta paylaşmadığım ama Şeyma'nın Nur'un geldiği olur eşim gece çalışınca . İyi ki varlar , daha çok gelin hep gelin olur mu :D :D Çıkın çıkın gelin. 

Bu hafta sonu da bol kısırlı , dedikodulu ve uzun sohbetli bir pazar geçirdik. (Gelen arkadaşlar isimlerinin yazılmasından rahatsız olur mu bilemediğim için yazmayacağım ) 


Hiç lezzetli olmayacağını düşündüğüm ama 1 tane bile kalmayan poğaçalarım :




Bak, serpeni deşifre ettim :D :D O gün o kadar güzel bayanı görünce aklını kaçırdı hain dol dol . 


Bir çok arkadaşımı bu bloğum sayesinde tanıdım . Bloğumu kapatmak istemememin en büyük nedenlerinden biri de budur . Sohbeti güzel, yüreği güzel insanlar katıyor benim hayatıma ,her ne kadar kıçı kurtlu, içi çürük tipler çıkıyorda olsa. 

Bugün Xmas arifesi olduğu için sokaklar kalabalık , neredeyse bir hafta önceden pastacılar kek depolamaya başladı çünkü Xmas için kek hediye etmek-götürmek çok yaygın burda.  Yarın resmi tatil.  Noeli bu kadar yoğun kutlayan Kore'de yılbaşı gecesi pek önemsenmiyor ki ilk yılımda çok şaşırmıştım kimsenin yeni yılı kutlamamasına .  Xmasla pek ilgim olmasa da yarın tatil olması sevinçten öldürüyor beni... kkkkkk.... 

Bir günde 2 yazı oldu :) yemek konusuyla karıştırmak istemedim. 

6 yorum:

  1. Hiiii kıskandım :) :) Orada sizinle olmak bir bardak sıcak çay ve tadına doyulmaz sohbeti paylaşmak isterdim ^^ Böyle yazılarını okuyunca mutlu oluyorum. Senin mutluluğunu, edindiğin güzel arkadaşları gördükçe senin için bende mutlu oluyorum.

    Ellerine sağlık. Aslında yemekler hepsi şahane görünüyor canım :)

    YanıtlaSil
  2. yeni yazılarını okumakta bana mutluluk veriyor :) güzel paylaşım..bakii selamlar..gül..

    YanıtlaSil
  3. Sayfanızı ve blogunuzu yeni takip etmeye basladim cok guzel paylasimlar yapiyorsunuz :)

    YanıtlaSil
  4. Masanız harika görünüyor.Ben eşinizin yerinde olsam boyle masada ve sohbette aklım kalırdı kıskanırdım valla;)

    YanıtlaSil
  5. @Miss_Nefertiti sagol canim , umarim birgun seninlede boyle sofralarda oturmak nasip olur beraberce.

    @Gul Nigdelioglu tesekkur ederim :)

    @Merve Bedir memnun oldum oyleyse tanistigima , tesekkur ederim umarim kalici olursunuz

    @szeynepo hehe yemek ayir diyor bana hep . turkce bilse o da katilirdi da turkce bilmedigi icin onun olmadigi gunler yapiyorum .

    YanıtlaSil
  6. Kırkanmamak elde mi :) Bir gün ben de gelip aranıza katılmak, sohbetinize dahil olmak ve o doriyi mıncıklamak istiyorum ^ ^

    YanıtlaSil

Yorumunuz onaylandiktan sonra gözükecektir