19 Ağustos 2013 Pazartesi

Eylül çabuk çabuk gel ~~~

언제나 함께 해줘서 
내 곁에 있어줘서 
너무나도 고마워 ~~~

15 gün önce Kore kimlik kartı için başvurmaya  gittiğimde danışmada bana öküz tripleri yaparak zerre ilgilenmeyen ,ben ne yapacağımı bilemediğim için soğuk terler dökerken seyri alemlere dalan ,beni kapıdan girenlere ''bayım bakar mısın biz hangi yıldayız ? '' vari  film replikleri attıran O oturan boğaya okkalı bir trip atmak için bu sabah zebra temalı pantolonumu taktım, saçımı kuaför ayşe abladan çıkma bir stil de kondurdum ,  aldım belgemi düştüm yola . 
Nasıl bir giriş yapacağımı da aklımda canlandırıyorum otobüste . En umursamaz ve kendimden emin tavrımı takınacaktım . Öyle ya bu sefer neyi nasıl yapmam gerektiğini biliyordum , O öküze danışmaya niyetim yoktu . Geçen sefer can havliyle danışacak birilerini ararken ingilizce okulumun karşısındaki piyona okulunun sahibi ordaymış beni tanıdı , siz 'şurda çalışan öğretmen değil misiniz hep görüyorum size ' dedi. Sağolsun öyle güzel açıkladı  anlattı ki , abla  seni yaşam koçum olarak kiralayabilir miyim sorusu ağzımdan çıkmasın diye elimle kapattım . 


Tabi içeri girdim feci havalı ve mağrur tavrımla . Yoktu .  Başkası vardı yerinde , O başkası da öyle ilgili davrandı ki trip atma havalarım bir anda balon gibi söndü , ye,ye,ye diyerek en mütevazi halimle gişeye gidip kartımı aldım .


Ben boşu boşuna sonbahar ve kışa aşık değilim :) .. 
Eylül pek güzel haberlerle geleceğini kulağıma fısıldadı .  (pek bir şairane oldu)
Annemin Kore'ye geleceği haberi tabiki içlerinde en güzeli.... 
Annem iki kere Kore'ye geldi ama ikisinde de Hot Issue olaylardan dolayı ( eşimin ailesi ile tanışma ,evlilik planları ayarlamaları, ikincisinde düğün telaşı )  nedeniyle hiç doğru düzgün beraber vakit geçiremedik. beraber resim bile çekmemişiz bir iki tane dışında .... 
Bu sefer tamamen bizim için olsun istiyorum. 



Tabi Yusuf'u (eşimin türkçe ismi) telaş sardı :D Ben hala hiç türkçe bilmiyorum ki diyerek kafasını kaşıyordu .
Bence o türkçe öğrenene kadar annem gelip gide gide korece öğrenecek ...


Bu arada facebookum hacklendi dostlar ... lüffen , eski hesabımda ekli olan arkadaşlar beni bulun , isimlerini tam bilemediğim için bulamadıklarım da var , arattığım halde çıkmayanlar da var . ..

Dünden beri annemin geleceği haberini alıp şımarık şımarık seviniyorum. hani ciddi ciddi bu eylül terapi gibi gelecek inşallah ... ( Alakasız ama şuanda radyoda çalan korece şarkıda ''seni düşününce elim oraya kayıyor yanlışa düşüyorum'' diyor Bu nasıl bir şarkı . cinsellik konusunda bu kadar geniş olmalarına şaşırıyorum , kendi kültürleri ile çatışıyor )  

Bugün hava sıcakta olsa serin serin rüzgar esiyor . Tam doriyi koşturma havası, hadi bize iyi koşular :) 




Bu şarkı size hediyem olsun :p


Bu arada yukardakiler pazar macerası resimleri . Hoş, resimlerle ilgili bir şey yazmadım ama ..... 
Kore'de özellikle biraz nişantaşı vari yerlerinde mükemmel güzel kafeler ve restorantlar var . Kore'ye seyehate gelirseniz mutlaka gelmeden bir kaç mekan bulup not alın derim. 

7 yorum:

  1. Kendinize uygun , yardım alabileceğiniz biri bulmanız çok iyiii ^^
    Ayrıca gerçekten Anneniz eşinizden önce öğrenebilir .. Annelerde o potansiyeli görüyorum ..kendi annem dahil ben konuşa konuşa oda kaptı birkaç kelimee :D :D

    YanıtlaSil
  2. Bahar abla eğer hal facebook hesabını ele geçiremediysen şikayet ediyorum,yapayım mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. telden otomotik giriliyordu sifre sormadan , o yuzden girip silinmek uzere dondurdum

      Sil
  3. Allah mutluluğunu daim etsin Bahar ablacıııım ^.^

    YanıtlaSil
  4. Bahar abla [abla diyorum çünkü daha önce hiç konuşmadığımız, tanışmadığımız için ne şekilde hitap etmem konusunda kararsız kaldım. Umarım bir sakıncası yoktur :)] sonunda senin için bir google+ hesabı edindim. Postlarını hiç kaçırmadan takip etmek ve yorumlar bırakarak seni desteklemek için artık hayalet takipçi kimliğimi bir kenara bırakıyorum :)

    Bloğunu ve Facebook hayran sayfanı yeniden bulmak mükemmel bir duygu. Yeniden defalarca okumaya doyum olmayan postlarını okuyabilmekte öyle... Umarım aldığın son karardan vazgeçmez ve bizi sensiz bırakmazsın ^.^

    Önceki postlarının birinde "Oturan boğayla" alakalı yaşadığın sıkıntıları okuduğumu hatırlıyorum. Şansa bak o kadar hazırlık boşa gitti desene. Bu sefer hiç bir problem yaşamadığına sevindim. Bana da hep öyle olur. İlk defa gittiğim ve hiç bir fikir sahibi olmadığım yerlerde mutlaka o "cins" insanlara denk gelirim :)

    Son bahar aylarına doyum olmuyor... Bir an evvel gelse de eylül, tadını çıkarsak.
    Annenizle bu sefer doyasıya güzel zamanlar geçirmen dileğiyle~

    Artık hayalet olmayan follower'inden sevgilerle.

    Reyhan ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. reyhancim cok tesekkur ederim inceligin ve guzel dileklerin icin .
      =)

      Sil

Yorumunuz onaylandiktan sonra gözükecektir